Jak najít influencery pro moji značku?
Zdravím všechny, mám takovou otázku, která mě teď hodně trápí. Rozhodl jsem se, že bych chtěl posunout svou značku na sociálních sítích a vím, že influencerský marketing je dneska velmi efektivní způsob, jak oslovit nové zákazníky. Ale jak na to? Jak vlastně najít ty správné influencery, kteří by mohli propagovat moje produkty nebo služby? Myslím si, že je důležité, aby byli v souladu s mojí značkou a aby měli publikum, které by mohlo mít zájem o to, co nabízím. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy na to, kde hledat influencery? Mám zkusit Instagram nebo TikTok? A co nějaké platformy nebo nástroje, které by mi mohly usnadnit hledání? Jaké zkušenosti máte vy, když jste sháněli influencery pro své projekty? Je lepší oslovit velké influencery s miliony sledujících nebo spíše ty menší s menším počtem followerů, ale větší angažovaností? Jak si je ověřit, že jsou skutečně vlivní a mají dobrý dosah? Vím, že je důležité mít dobře nastavený cílový trh a strategie, ale někdy mi přijde těžké se v tom vyznat. Budu ráda za každou radu nebo zkušenost. Díky moc!