Co dělat, když se moje stránka propadla ve vyhledávačích?
Nedávno jsem si všiml, že moje webová stránka, na kterou jsem tak tvrdě pracoval, začala klesat v žebříčcích vyhledávačů. Předtím jsem měl slušné umístění a lidé se na moje stránky pravidelně dívali, ale teď jako by všechno spadlo do nicoty. Nechápu, co se stalo. Možná jsem něco zanedbal? Není to poprvé, co slyším o algoritmech vyhledávačů, které se mění, ale tentokrát mě to fakt zasáhlo. Chtěl bych vědět, co mám dělat. Jak zjistit, proč moje stránka klesla? Mám prověřit své SEO? Mělo by to být snadné opravit? A co když jsem na něco zapomněl, jako jsou třeba klíčová slova nebo meta popisy? Měli byste doporučit nějaké nástroje na analýzu mého webu? Také nevím, jestli bych měl aktualizovat obsah nebo něco přidat. Zajímalo by mě i to, kolik času obvykle trvá, než se vidí nějaké výsledky po provedení změn. Nechci být bezradný a čekat na zázrak. Jak se tedy mohu dostat zpět na správnou cestu? Co byste dělali v takové situaci? Máte nějaké tipy nebo zkušenosti, které byste mohli sdílet? Děkuji předem za jakoukoli pomoc!