Succeed.cz/Fórum/Kde najdu šablony pro projektové řízení online?

Kde najdu šablony pro projektové řízení online?

Hledám nějaké užitečné zdroje, kde bych mohl sehnat šablony pro projektové řízení. Mám na mysli něco jako plánovací šablony, rozpočtové tabulky, případně i vzory pro sledování pokroku projektu. Jsem si vědom, že existuje spousta online nástrojů a platforem, ale nevím přesně, kde začít hledat. Rád bych, aby ty šablony byly snadno přístupné a pokud možno zdarma nebo za rozumnou cenu. Měl by to být něco, co mi pomůže lépe organizovat moje projekty a mít vše na jednom místě. Taky by bylo fajn, kdyby ty šablony byly nějak přizpůsobitelné, abych je mohl upravit podle svých specifických potřeb. Pokud máte nějaké tipy na konkrétní weby nebo platformy, kde by se to dalo najít, byl bych moc vděčný. Jaké máte zkušenosti s používáním těchto nástrojů? Je lepší mít šablony v Excelu, nebo raději využívat nějaké specializované software? Díky předem za všechny rady a tipy!

141 slov
1.4 minut čtení
3. 2. 2023
Daniela Staňková

Zkus se podívat na weby jako je Template.net nebo Smartsheet. Tam najdeš super šablony pro projektové řízení, plánování a rozpočty, většinou i zdarma nebo za pár korun. Další možnost je Google Docs, mají spoustu šablon, které můžeš upravit podle sebe. Excel samozřejmě funguje taky, je to klasika a dá se tam všechno snadno přizpůsobit. Ale pokud chceš něco víc specializovanýho, zkus třeba Trello nebo Asana, tam máš možnost sledovat pokrok projektu s přehledným rozhraním. Vždycky záleží na tom, co ti vyhovuje víc, jestli preferuješ tabulky nebo raději vizuální nástroje. Hlavně si to zkoušej a najdi to, co ti nejlíp sedne.

100 slov
1 minut čtení
30. 10. 2024
Adéla Hradilová

Když sháníš šablony pro projektové řízení, mrkni na weby jako je Template.net nebo Smartsheet. Mají spoustu různých šablon, co si můžeš stáhnout zdarma nebo za pár korun. Také můžeš zkusit Google Docs a jejich šablony, to je fajn, protože jsou online a dá se s tím snadno pracovat s ostatními. Excel je klasika, ale někdy ty specializované nástroje jako Trello nebo Asana mají lepší funkce pro sledování pokroku. Záleží na tom, co přesně potřebuješ. Osobně mi přijde fajn mít šablony v Excelu, protože si je můžu přizpůsobit podle sebe a udělat si tam vzorce na rozpočet. Takže doporučuju zkusit pár možností a najít to, co ti sedne nejvíc.

108 slov
1.1 minut čtení
24. 7. 2024
Antonín Kučera
Succeed.cz/Články/Týmová spolupráce
Využití digitálních nástrojů pro vzdálenou týmovou spolupráci: Jak najít ty nejlepší pro váš týmObjevte, jak digitální nástroje revolucionalizují vzdálenou týmovou spolupráci a jak vybrat ty nejlepší pro váš tým.
1000 slov
10 minut čtení
12. 8. 2022
Markéta Hájková
Přečíst článek
Podobné otázky