Co je lepší? Sdílená kancelář nebo domácí kancelář?
Je to otázka, která asi trápí spoustu lidí, kteří se snaží najít optimální pracovní prostředí pro sebe. Já sám se teď rozhoduju, jestli si pořídit místo v nějaké sdílené kanceláři, nebo zůstat doma a udělat si z obýváku pracovní prostor. Všude kolem slyším různé názory na to, co je lepší a jaké mají výhody a nevýhody. Na jedné straně, sdílená kancelář vypadá jako skvělá příležitost, jak se dostat mezi lidi, navázat nové kontakty a třeba i spolupracovat na zajímavých projektech. Myslím, že bych si mohl užít tu atmosféru kreativity a vzájemného podporování. Ale na druhou stranu, doma mám klid, můžu pracovat v pyžamu a nikdo mě neruší. Taky si můžu udělat kávu nebo jídlo kdy chci a nemusím se s nikým dělit o kuchyňské zařízení. Jak to vidíte vy? Je podle vás sdílená kancelář více motivující a inspirativní než domácí prostředí? Nebo je lepší mít pohodlí domova a vyhnout se dojíždění? Co vám víc vyhovuje? Jaké máte zkušenosti s obojím? Myslím, že by bylo fajn slyšet různé pohledy na toto téma. Třeba mi pomůžete udělat rozhodnutí.
![Olga Havlová](https://static.succeed.cz/R/8d3138967504b529063cf8a6248f32bb39be8128.webp)