Kolik času mám věnovat online marketingu?
Když se začnu rozhlížet po světě online marketingu, dost často si kladu otázku, kolik času bych měl vlastně věnovat tomuhle všemu. Je to taková džungle, kde se neustále něco mění a já mám pocit, že denně vychází nějaké nové trendy a tipy. Mám pocit, že když se chci opravdu prosadit, tak musím být neustále online a sledovat všechno, co se děje. Ale ruku na srdce, kolik hodin bych měl strávit každý den nebo každý týden plánováním kampaní, analýzou dat a komunikací na sociálních sítích? Je to něco jako plná pracovní doba nebo stačí pár hodin týdně? Nechci se tím úplně zbláznit, ale zároveň vím, že bez dostatečného úsilí to nepůjde. Když se podívám na úspěšné podnikatele, často slyším o tom, jak investovali obrovské množství času do budování svých značek online. Jak to vlastně zvládli? Mohlo by mi pomoci mít nějaký rozvrh nebo plán, podle kterého bych mohl fungovat? Jaké jsou vaše zkušenosti? Kolik času investujete vy do online marketingu a co považujete za efektivní? Je lepší se zaměřit na kvalitu než na kvantitu, nebo platí spíš to druhé? Zajímalo by mě i to, jestli máte nějaké tipy, jak si efektivně organizovat čas a nezapadnout do té nekonečné spirály neustálého učení a přizpůsobování se novinkám. Děkuju všem za odpovědi!