Co když mě moje práce nebaví, jak to změnit?
Omlouvám se, že vás s tímhle asi otravuju, ale potřebuju se vyzpovídat. Takže, co když zjistím, že mě moje práce vůbec nebaví? Dělám ji už nějaký čas a zdá se mi, že každý den je jako kopírování předchozího. Vstávám s pocitem, že se mi do kanceláře vůbec nechce a čím dál víc si říkám, jestli to takhle chci mít. Mám pocit, že jen procházím dny a nikam mě to neposouvá. Zkoušel jsem se zaměřit na pozitivní věci, ale stejně mě ta rutina ubíjí. Myslíte, že bych měl zkusit něco nového, třeba přejít do jiného oboru nebo se začít věnovat nějakým koníčkům? Ale co když to bude ještě horší? Nechci být nezodpovědný a riskovat všechno. Jak mám najít tu správnou cestu k tomu, abych byl spokojenější? Někdo říká, že bych měl sledovat své vášně a jít za nimi, ale jak to udělat, když nevím, co mě vlastně baví? Kde začít s hledáním nových možností? A co kariérní růst – má smysl se o něj snažit v práci, která mě nenaplňuje? Nebo by bylo lepší hledat něco úplně jiného? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto tématem? Co vám pomohlo překonat tento pocit nudy nebo frustrace z práce? Předem díky za vaše rady a tipy!
![Zuzana Koubová](https://static.succeed.cz/R/2a93476ea6f1db2bfecf944d4ad3049a07178e6c.webp)