Proč by měl můj obchod používat e-mailový marketing?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, proč je vlastně e-mailový marketing tak důležitý pro můj obchod? Všude kolem sebe slyším, jak je to efektivní způsob, jak oslovit zákazníky a zvyšovat prodeje, ale pořád mi to není úplně jasné. Mám pocit, že dneska se hodně mluví o sociálních sítích a jiných způsobech propagace, ale co e-mail? Je to vůbec ještě relevantní v dnešní digitální době? Jaké má výhody oproti jiným metodám? Slyšel jsem, že můžete cílit na specifické skupiny zákazníků a posílat jim personalizované nabídky. Jak to vlastně funguje v praxi? A co třeba náklady? Není to příliš drahé na správu? Jak se dá měřit úspěšnost e-mailových kampaní? Zajímalo by mě, kolik lidí vlastně na tyto e-maily reaguje. Jsou nějaké osvědčené postupy, které bych měl dodržovat při tvorbě e-mailů? A co když někdo e-maily ignoruje nebo se odhlásí z odběru? Jak s tím naložit? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a tipy na to, jak efektivně využít e-mailový marketing ve svém podnikání. Děkuji za jakékoliv rady!