Mělo by mě zajímat, kdo kurz vytvářel?
Přemýšlím nad tím, jestli je důležité vědět, kdo stojí za kurzem, do kterého mám v plánu investovat čas a peníze. Jsou to přece docela velké závazky a já chci mít jistotu, že informace, které dostanu, budou relevantní a kvalitní. Mám pocit, že když se zamyslím nad tím, kdo kurz vytvořil, může to ovlivnit mé rozhodnutí. Třeba jestli má ten člověk nějaké zkušenosti v oboru nebo zda je to jen někdo, kdo si rychle udělal kurz pro zisk. Je to jako když kupujete produkt – vždycky koukáte na značku a její reputaci. Měli byste se tedy dívat na lektory a jejich pozadí? Co když je kurz vyrobený někým slavnějším? Je to lepší než od neznámého? Nebo jsou důležitější výsledky kurzu a reference od předchozích účastníků? Dává smysl hledat na internetu jejich historii nebo portfolio? Jak moc se to pak promítá do kvality kurzu? Mám z toho pocit, že ne všechno je o jménu, ale zároveň nechci ztratit čas s něčím, co nebude mít hodnotu. Jak to vidíte vy? Ovlivňuje vás to při výběru kurzů? Všiml jsem si, že některé kurzy jsou hodnocené velmi dobře, ale nemám ponětí o tom, kdo je za nimi. Jak je možné posoudit kvalitu obsahu bez znalosti autorství? Přijde mi to jako klíčová otázka pro každého, kdo se snaží dosáhnout úspěchu v moderním podnikání a kariérním růstu.