Kolik času musím do kurzu investovat?
Zdravím, chtěl bych se zeptat na něco, co mě trápí ohledně různých online kurzů, které jsem viděl. Když se rozhodnu přihlásit do nějakého kurzu, kolik času bych měl přibližně počítat, abych ho zvládl? Mám na mysli jak teoretickou část, tak i praktické úkoly, které bývají součástí většiny programů. Zajímalo by mě, jestli je lepší si na to vyhradit třeba víkend nebo se tomu věnovat raději po večerech? Je dost kurzů zaměřených na podnikání a investice, ale jak to vlastně funguje s časovou náročností? Někdo říká, že je dobré tomu věnovat alespoň hodinu denně, jiný zase doporučuje udělat si nějaký intenzivní blok učení. Co byste doporučili? Mám také zaměstnání a chci se zlepšit v oblasti digitálního marketingu nebo investování do akcií, ale nevím, kolik času na to potřebuju. Nechci to vzdát po pár týdnech, protože cítím, že je to pro mě důležité. Jak jste to měli vy? Jak dlouho vám trvalo dokončit kurz a jak jste si rozvrhli čas? Byla to pro vás výzva nebo spíš příjemná zkušenost? Děkuji za vaše postřehy.