Succeed.cz/Fórum/Jaké aplikace pomohou při sledování zásilek v mezinárodním obchodě?

Jaké aplikace pomohou při sledování zásilek v mezinárodním obchodě?

V poslední době se hodně zajímám o mezinárodní obchod a přemýšlím, jak si usnadnit sledování zásilek. Vím, že je to klíčové pro úspěšné podnikání a správu dodavatelského řetězce, ale není mi úplně jasné, jaké aplikace jsou k dispozici. Existuje nějaký seznam populárních aplikací, které by mohly pomoct s tímto úkolem? Zajímalo by mě, jestli jsou nějaké speciální funkce, které by měly mít, jako třeba možnost sledovat více zásilek najednou nebo upozornění na změny stavu zásilky. Taktéž by bylo super vědět, jestli jsou tyto aplikace zdarma nebo jestli za ně musím platit. Rád bych slyšel i zkušenosti ostatních uživatelů, kteří už nějakou takovou aplikaci používají. Jaké máte doporučení? Co se vám osvědčilo? Může to být něco jednoduchého, co dokáže udržet přehled o tom, kde se moje zásilky nachází a kdy dorazí. Díky moc za pomoc!

134 slov
1.3 minut čtení
3. 8. 2022
Kamila Staňková
Kamila Staňková

Když jde o sledování zásilek v mezinárodním obchodě, tak je pár aplikací, co bys mohl vyzkoušet. Například "17track" je dost populární, umí sledovat víc než 500 různých přepravců a má i funkci upozornění na změny stavu. Je to zdarma a celkem intuitivní. Pak je tu "ParcelTrack", ta taky zvládá víc přepravců a má pěkné rozhraní, ale některý funkce jsou za poplatek. Další možnost je "AfterShip", ta se hodí, pokud chceš mít přehled o dodávkách a umí i nějaké reporty. Většinou tyhle aplikace nabízejí základní sledování zdarma, ale za pokročilý funkce si můžeš připlatit. Co se zkušeností týče, většina lidí říká, že jsou spokojený, hlavně s tím, jak snadno se dá sledovat víc zásilek najednou. Takže určitě zkusit! Dávají ti pocit kontroly nad tím, kde se tvoje zásilky nachází.

128 slov
1.3 minut čtení
6. 2. 2025
Martin Havlíček
Martin Havlíček

Pokud hledáš aplikace na sledování zásilek, tak je jich fakt hodně. Mě osobně se osvědčila aplikace 17track, má super funkce a zvládá sledovat zásilky z různých dopravců najednou. Další, co bych doporučil, je AfterShip – to taky umí sledovat více zásilek a posílá upozornění, když se něco změní. Obě aplikace jsou zdarma, ale mají i placenou verzi s dalšími funkcemi.

Pak je tu ještě ShipStation, ta je spíš pro podnikatele, ale můžeš v ní mít přehled o všem. Není zadarmo, ale pokud děláš víc zásilek, tak by se ti to mohlo vyplatit.

Osobně preferuju 17track, protože to je jednoduchý a rychlý. Zkušenosti s tím mám dobrý, všechno funguje jak má a docela mě to uklidňuje vidět, kde se moje zásilky nachází. Takže určitě doporučuji vyzkoušet.

123 slov
1.2 minut čtení
5. 2. 2025
Dana Šebestová
Dana Šebestová