Jak si nastavit priority, když mám moc práce a vše se hroutí?
Jsem momentálně ve fázi, kdy se mi všechno zdá být příliš. V práci mám hromadu úkolů, které se neustále množí a já mám pocit, že už to nezvládám. Každý den je to stejná písnička – ráno se probudím s pocitem, že musím stihnout tolik věcí, ale ve skutečnosti nevím, kde začít. Zkoušel jsem různé metody plánování a organizace, ale nic mi zatím nepomohlo. Jak vlastně nastavit priority, když máte pocit, že vám všechno padá na hlavu? Jak poznat, co je opravdu důležité a co může počkat? Někdy mám pocit, že by stačilo, kdybych si sedl a udělal si seznam úkolů, ale když na to přijde, tak nevím, co z toho seznamu vynechat a co je klíčové. Zajímalo by mě, jak ostatní zvládají přetížení a stres z pracovního života. Jaké techniky používáte k tomu, abyste si udrželi pořádek v chaosu? Existují nějaké osvědčené tipy na time management nebo něco jiného? Chtěl bych vědět, jak se s tímto problémem vypořádávají ostatní a co byste doporučili osobě jako já, která se cítí uprostřed všeho rozloženého a neví si rady.