Jak se vypořádat s neustálým tlakem od šéfa?
V poslední době se cítím čím dál tím více pod tlakem od mého šéfa. Neustále mi posílá e-maily s urgentními úkoly, které musím splnit téměř okamžitě, a já mám pocit, že se z toho zblázním. V práci je to neustálý stres, každý den se obávám, co mi zase přidá na stůl, a jak na to vše vůbec budu mít čas. Snažím se plnit své povinnosti co nejlépe, ale ten tlak je někdy nesnesitelný. Mám pocit, že si šéf neuvědomuje, jak to všechno zvládnout – nebo možná ano a je mu to jedno. Už jsem zkoušel mluvit s ním o tom, že bych potřeboval více času na některé projekty, ale zdá se, že mě příliš neposlouchá a vždycky mě odbude s tím, že je to důležité a musím to udělat hned. Nechci být nespokojený v práci a chci se soustředit na kariérní růst, ale tohle mě opravdu brzdí. Co mám dělat? Jak se vyrovnat s tímto tlakem? Je nějaká strategie nebo technika, která by mi mohla pomoci? Jak poznat, kdy už je tlak od šéfa příliš? Jak si udržet psychickou pohodu v takovém prostředí? Zajímalo by mě i vaše zkušenosti s podobnými situacemi a tipy, co pomohlo vám. Děkuji za každou radu!