Succeed.cz/Fórum/Jak najít správného mentora pro svůj kariérní růst?

Jak najít správného mentora pro svůj kariérní růst?

Když přemýšlím o svém profesním rozvoji, často se mi v hlavě honí myšlenka, jak důležité je mít mentora. Ale jak vlastně najít toho pravého? Jak určit, kdo by mohl být tím ideálním člověkem, který mi pomůže posunout se v kariéře dál? Mám pocit, že v dnešní době je tolik možností a zároveň tolik lidí, kteří se tváří jako zkušení odborníci. Jak poznat, jestli je někdo skutečně kvalifikovaný a ochotný mi pomoci? Mám zkoušet oslovit lidi ze svého okolí nebo hledat online? Jaké platformy jsou pro to nejlepší? Vím, že bych si měl ujasnit, co přesně chci od vztahu s mentorem a jaké dovednosti nebo znalosti potřebuji rozvinout. Ale co když si nejsem jistý ohledně svých cílů? Je lepší mít konkrétní představu nebo být otevřený různým možnostem? Co když ten správný mentor přijde z úplně jiné oblasti, než je má současná práce? Ta myšlenka mě dost děsí, protože jak bych mohl začít s někým, kdo nemá zkušenosti v mém oboru? Jak důležitá je tedy pro mě stejnost oboru mezi mnou a mým mentorem? A co třeba osobnostní kompatibilita? Je dobré mít mentora s podobným přístupem k práci nebo naopak někoho, kdo má jiný pohled na věci? Jakou úlohu hraje důvěra v tomto vztahu a jak ji budovat? A co když první pokus o nalezení mentora nevyjde? Jak se nevzdávat a pokračovat v hledání? Zajímalo by mě také, zda existují nějaké osvědčené strategie nebo tipy na to, jak efektivně komunikovat s potenciálním mentorem. Jakými otázkami bych měl začít a co bych měl očekávat od prvního setkání? Vážně doufám, že mi někdo poradí, jak se dostat k tomu správnému mentorovi, který mě posune vpřed. Hledám inspiraci i praktické rady od těch, kteří už tímto procesem prošli.

283 slov
2.8 minut čtení
24. 5. 2024
Martina Sedláčková

Pátrání po mentorovi může být fakt náročný, ale tady je pár tipů. Začni tím, že si ujasníš, co vlastně chceš. Někdy je fajn mít konkrétní cíle, ale neboj se být flexibilní. Můžeš narazit na někoho z jinýho oboru, a to může přinést super nový perspektivy. Zkus oslovit lidi ve svým okolí, třeba kolegy, ex-kolegy nebo lidi na LinkedInu – tam je spousta profesionálů ochotných poradit. Když píšeš, buď jasnej a stručnej, vysvětli, proč se na ně obracíš a co od vztahu očekáváš.

Osobnostní kompatibilita je důležitá; někdo s jiným pohledem ti může otevřít oči. Důvěra se buduje časem – začni malýma konverzacema a postupně se dostávej k hlubším tématům. A pokud první pokus nevyjde, neber to jako konec; prostě zkoušej dál a uč se z toho. Každý setkání ti může dát něco nového.

Hlavně buď otevřený novým příležitostem a nezapomeň, že mentorství je oboustranný proces.

143 slov
1.4 minut čtení
25. 11. 2024
Marie Zemanová

Hledání správného mentora je fakt výzva. Podle mě je dobrý začít s lidmi, co už znáš – kolegové, bývalí učitelé nebo někdo z branže. Ale klidně zkus i online platformy jako LinkedIn nebo různé fóra, kde se sdružují profesionálové. Určitě si ujasni, co od toho vztahu chceš, ale není potřeba mít všechno přesně naplánovaný. Otevřenost k různým možnostem může přinést nečekané příležitosti. Co se týče oboru, mít mentora z jiného sektoru může být super, protože ti nabídne nový pohled. Ale osobnostní kompatibilita je taky důležitá – někdo s podobným myšlením tě asi nebude tolik posouvat jako ten, kdo má jiný úhel pohledu.

Důvěra se buduje časem, takže buď upřímný a otevřený. Když první pokus nevyjde, nevzdávej to – pořád je spousta lidí, co ti můžou pomoct. Komunikace s potenciálním mentorem by měla být přirozená; začni s otázkami o jeho zkušenostech a názorech na branži. Očekávej, že to bude spíš neformální rozhovor – cílem je zjistit, jestli si sedíte. Tak držím palce, ať najdeš toho pravého!

164 slov
1.6 minut čtení
27. 9. 2024
Jiří Charvát
Succeed.cz/Články/Úspěch v kariéře
Mentorství za účelem kariérního růstu: Jak najít správného mentoraObjevte, jak najít a využít mentora pro svůj kariérní růst. Získejte cenné rady a tipy k efektivnímu mentorství.
1000 slov
10 minut čtení
30. 9. 2023
Jana Nováková
Přečíst článek
Podobné otázky