Co dělat, když se nedaří sledovat pokrok v cílech?
Mám pocit, že se mi nedaří sledovat svůj pokrok směrem k cílům, které jsem si stanovil. Zkoušel jsem různé metody, jako jsou seznamy úkolů nebo aplikace na sledování cílů, ale stejně mám pocit, že nic nefunguje tak, jak by mělo. Často se mi stává, že nevím, jaký pokrok jsem udělal, a zdá se mi, že nikam neposunuji. Mám cíl zlepšit se v osobním rozvoji a kariéře, ale nevím, jak měřit pokrok. Je to frustrující, protože i když pracuji na svých cílech každý den, na konci týdne nebo měsíce se mi zdá, že jsem na stejném místě jako předtím. Jak to udělat, abych měl lepší přehled o svém pokroku? Měla by existovat nějaká konkrétní strategie nebo technika, kterou bych měl použít? Navíc by mě zajímalo, jestli někdo z vás měl podobné zkušenosti a jaké konkrétní kroky jste podnikli ke sledování a vyhodnocení vašeho pokroku. Je důležité mít nějakou zpětnou vazbu nebo indikátory úspěchu? Jak často by se měly hodnotit cíle? Není to přece jen o tom udělat si seznam a říkat si, že to je všechno? Jak na to vy? Děkuju za všechny rady!