Succeed.cz/Fórum/Kde najdu flexibilní brigády pro studenty?

Kde najdu flexibilní brigády pro studenty?

Hledám nějaké tipy, kde bych mohl najít flexibilní brigády, které by byly vhodné pro studenty. Je mi jasné, že je důležité mít nějaký přivýdělek, ale zároveň musím stíhat školu a učením. Takže bych ocenil, kdybych našel něco, co si mohu naplánovat podle svých hodin. Uvažoval jsem o různých možnostech, ale nevím, kde začít. Myslíte, že jsou nějaké webové stránky nebo aplikace zaměřené na studenty, které nabízejí takovéto příležitosti? Rád bych se vyhnul práci ve velkých korporacích nebo v oborech, které mě moc nebaví. Zajímá mě spíše něco kreativního nebo i možností práce z domova. Lidé kolem mě mluví o různých brigádách jako je třeba doučování, administrativní práce nebo i online projekty. Má někdo zkušenosti s hledáním těchto flexibilních pozic? Jaké firmy nebo platformy byste doporučili? Díky moc za jakoukoliv radu!

130 slov
1.3 minut čtení
21. 7. 2024
Stanislav Procházka

Moc dobrý dotaz. Co se týče flexibilních brigád pro studenty, doporučil bych ti kouknout na weby jako je Jobs.cz nebo Prace.cz, tam často mají inzeráty na brigády, co si můžeš naplánovat. Taky zkusit portály jako Freelancer nebo Upwork, kde můžeš najít různé online projekty a práce z domova, ideální pro kreativce. Na sociálních sítích jako Facebook existují skupiny zaměřené na práci pro studenty, tam můžeš občas narazit na zajímavé nabídky. A co se týče doučování, tak to je super volba – můžeš učit předměty, které tě baví, a přizpůsobit si čas podle svých hodin. Zkus taky místní školy nebo univerzity, často poptávají studenty na různé administrativní práce nebo pomoc s akcemi. Hlavně se toho neboj a zkus oslovit firmy přímo, mnohdy ti dají šanci i bez inzerátu.

127 slov
1.3 minut čtení
12. 12. 2024
Anna Růžičková

Flexibilní brigády pro studenty můžeš najít na různých stránkách. Zkus jobportály jako Jobs.cz nebo Prace.cz, tam často mají inzeráty na brigády. Můžeš taky mrknout na stránky jako StudentJob nebo Gigs, ty jsou přímo zaměřené na studenty a flexibilní práci. Pokud tě zajímají kreativní projekty, podívej se na portály jako Upwork nebo Freelancer, tam můžeš najít zakázky podle svých časových možností. Doučování se dá hledat třeba přes Facebook skupiny nebo specializované stránky jako Doučuji.cz. Hlavně se neboj zkoušet víc variant a oslovovat lidi kolem sebe, třeba budou mít tipy nebo znát někoho, kdo shání pomoc. Hodně štěstí!

96 slov
1 minut čtení
30. 10. 2023
Zuzana Vorlová
Succeed.cz/Články/Flexibilní kariéra
Jak vybrat správnou flexibilní kariéru pro svůj životní styl: Praktický průvodceObjevte, jak vybrat ideální flexibilní kariéru, která bude odpovídat vašemu životnímu stylu, osobním potřebám a profesním cílům. Tento článek nabízí u...
1000 slov
10 minut čtení
7. 5. 2020
Petra Svobodová
Přečíst článek
Podobné otázky