Jak začít investovat s malým rozpočtem?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak vlastně začít investovat, když mám jenom malý rozpočet. V poslední době se mi dostává do rukou spousta informací o investování a o tom, jak si budovat finanční nezávislost, ale mám pocit, že pro mě jako pro někoho, kdo nemá moc peněz, to může být složité. Jaké jsou vůbec možnosti pro malé investory? Mám na mysli především akcie, ETF nebo třeba kryptoměny. Zajímalo by mě, jaké platformy byste doporučili pro začátečníky s nízkým rozpočtem a na co si dát pozor, abych nenarazil na nějaké skryté poplatky nebo podvody. Je lepší investovat jednorázově nebo pravidelně? A co byste doporučili jako první kroky k tomu, abych se do toho vůbec pustil? Mám strach, že když začnu investovat s málo penězi, tak to prostě nebude mít žádný význam a nikdy se neposunu dál. Jaké jsou vaše zkušenosti? Kolik peněz je podle vás nutné mít na začátku a jaké strategie mohou fungovat? Rád bych slyšel názory těch z vás, kteří už jste s investováním začali a máte nějakou zkušenost. Děkuji moc za jakékoli rady!