Jak optimalizovat svůj LinkedIn profil pro větší kontaktování?
Zajímalo by mě, co všechno bych měl zahrnout do svého profilu na LinkedIn, abych přilákal víc kontaktů a mohl se lépe spojit s lidmi v oboru. Myslím si, že je důležité mít dobře napsaný popis a že by mohl výrazně ovlivnit, kolik lidí se mnou naváže spojení. Přemýšlím, jestli by stálo za to zdůraznit nějaké úspěchy nebo dovednosti, které mám, nebo jestli mám raději napsat něco osobnějšího, co by mohlo ostatní zaujmout. Zajímalo by mě také, zda je lepší mít profil zaměřený na konkrétní pozici nebo spíše na širší spektrum kariérních možností. Rád bych věděl, jak důležité jsou doporučení od kolegů a jak by měly vypadat, aby byly efektivní. Jaké klíčové slova bych měl použít pro optimalizaci a co dalšího mohu udělat, aby můj profil vynikl mezi ostatními? Je také dobré přidat nějaké profesní fotografie, nebo je lepší držet se formálního vzhledu? Jak je to vlastně s tím souvisejícím obsahem, jako třeba sdílení článků nebo příspěvků? Mám se snažit o aktivitu na platformě a jakými způsoby bych mohl navazovat nové kontakty? Co ještě bych měl mít na paměti při tvorbě svého profilu, aby mě potenciální zaměstnavatelé nebo partneři lépe viděli a oslovili? Hledám jakékoli rady a tipy od lidí, kteří už v této oblasti mají zkušenosti.