Co dělat, když se mi už nikdo neozývá?
Nedávno jsem si všiml, že se mi už nikdo neozývá, a to mě dost trápí. Je to jako kdyby se kolem mě uzavřela nějaká bublina a já v ní zůstal sám. Přitom jsem vždycky myslel, že mám kolem sebe spoustu lidí, kteří by se mi ozvali, kdybych potřeboval pomoc nebo chtěl jen tak pokecat. Dříve jsem měl spoustu kontaktů na sociálních sítích, s lidmi jsem si vyměňoval názory o podnikání, investování nebo prostě jen sdílel zajímavé články. Co se ale stalo? Proč teď cítím takovou izolaci? Vím, že digitální doba nám dává spoustu možností navázat nové kontakty a rozvíjet kariérní růst, ale co když mám pocit, že už nikdo nemá zájem o komunikaci se mnou? Myslíte si, že je to normální fáze v životě? Může to být třeba tím, že se lidem změnily priority? Jak to mám řešit? Mám zkusit napsat znovu těm lidem, které jsem dlouho neslyšel? Nebo je lepší zaměřit se na nové příležitosti a pokusit se najít novou komunitu? Zajímalo by mě také, jestli někdo zažil něco podobného a jak se mu podařilo překonat tuhle situaci. Jaké máte tipy na to, jak znovu navázat kontakt s lidmi a vrátit se do hry v tom světě podnikání a kariérního rozvoje? Co dělat, když mám pocit, že mě nikdo neslyší a já už nevím, jak dál?