Jak získat více kontaktů na LinkedIn?
Zajímalo by mě, jak vlastně zvýšit počet svých kontaktů na LinkedIn. Vím, že tohle je důležité pro budování profesní sítě a pro rozvoj kariéry, ale nějak se mi to nedaří. Mám pocit, že když posílám žádosti o spojení, většina lidí je ignoruje nebo je odmítá. Možná dělám něco špatně? Jak se dá lépe oslovit lidi, které vůbec neznám? A co třeba když chci navázat kontakt s někým z oboru, který mě zajímá, ale nevím přesně, jak začít konverzaci? Jaké jsou nejlepší praktiky pro vytvoření atraktivního profilu, aby si lidé rádi přidali mě mezi své kontakty? Zkoušel jsem už pár věcí, jako třeba přidávat příspěvky nebo komentovat příspěvky jiných, ale pořád to není takové, jak bych si představoval. Mám také dojem, že některé profily na LinkedIn vypadají mnohem profesionálněji a lákavěji než moje. Jak tedy na to, abych uspěl v získávání nových kontaktů? Jaké techniky fungují nejlépe? Je lepší mít méně kvalitních kontaktů nebo jich mít hodně a jen pár z nich mít opravdu kvalitních? Jaký je vlastně ideální počet kontaktů na LinkedIn? Každá rada by se hodila!