Nejlepší tipy na přechod z 9 na 5?
Přemýšlím o tom, jak přejít z práce na plný úvazek, tedy z 9 do 5, na něco flexibilnějšího. Mám docela obavy, protože nevím, jak to zvládnu, jestli to bude vůbec možné a co všechno si mám zařídit, abych se vyhnul případným problémům. Samozřejmě bych chtěl mít možnost věnovat se svým projektům a zároveň se postarat o to, aby mi finance nějak fungovaly. Proto by mě zajímalo, jestli mám začít s plánováním hned teď nebo jestli je lepší ještě chvíli počkat. Jaké jsou nejlepší tipy na tohle? Měli byste nějaké doporučení ohledně toho, jak si nastavit rutinu, abych nebyl rozptýlený? A co takhle finance? Jak si mám spočítat, kolik peněz potřebuji na pokrytí svých výdajů? Napadá mě také otázka ohledně času – jak si rozvrhnout dny, aby byly produktivní a zároveň jsem nezapomněl na odpočinek? Co třeba tipy na networking? Jak vybudovat důležité kontakty v oboru, pokud už nechodím do kanceláře? Všechno to zní jako velká výzva a ráda bych slyšela názory a zkušenosti těch, kteří už touto cestou prošli. Jak jste to zvládli vy? Co vám pomohlo a co byste udělali jinak? Díky za všechny rady!