Jak začít budovat startup při zaměstnání?
Zajímalo by mě, jak to vlastně funguje, když chce člověk začít budovat vlastní startup, ale přitom má zaměstnání na plný úvazek. Je to vůbec možné? Jak to zvládnout bez toho, abych se cítil přepracovaný nebo vyhořelý? Co všechno bych měl mít na paměti, když chci rozjet něco nového, zatímco mi chodí pravidelný plat? Mám se připravit na to, že si budu muset najít nějaké hodiny navíc po práci, nebo je lepší věnovat víkendům? Jak dlouho trvá, než se z takového projektu začne něco dít? Nechci, aby mě moje zaměstnání brzdilo v rozvoji mého podnikání. Také bych rád věděl, jestli existují nějaké strategie nebo tipy pro plánování času a prioritizaci úkolů, abych se nezbláznil z toho, že mám na stole tolik různých věcí. A co finance? Jak mám financovat svůj startup, když nemám dostatek úspor a nemohu si dovolit opustit práci? Myslíte si, že je lepší mít nějaký plán nebo koncept předtím, než začnu s čímkoli praktickým? Je dobré mít mentora nebo se raději poradit s někým z oboru? Zkrátka by mě zajímal obecný pohled na to, jak začít podnikat při zaměstnání a na co si dát pozor. Děkuji za jakékoliv rady!