Jaké platformy doporučujete pro prodej ručně vyráběných věcí?
Zvažuju, že bych začal prodávat své ručně vyráběné věci, ale vůbec si nejsem jistý, kde začít. Přišel jsem na to, že je spousta různých možností, ale každá má svoje pro a proti. Chtěl bych se zeptat vás, co máte s prodejem zkušenosti, jaké platformy byste doporučili pro ruční výrobu? Myslím tím nejenom klasické weby jako Etsy, ale třeba i další alternativy. Uvažuju také o sociálních sítích jako Instagram nebo Facebook, ale nevím, jestli je to dobrý nápad. Máte nějaké tipy na to, jak se dostat k lidem? Jaké platformy se osvědčily vám? Je lepší zaměřit se na jednu platformu nebo zkusit víc možností najednou? A co cena za služby na těchto stránkách? Chci mít jasnou představu o tom, co mě čeká a jaké náklady to může přinést. Taky mě zajímá, jestli byste doporučili nějaké specifické tipy nebo triky pro úspěšné prodávání na těchto platformách. Jaké jsou vaše osobní zkušenosti? Opravdu si nejsem jistý, kde začít a rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají něco za sebou. Děkuji všem za vaše rady!