Succeed.cz/Fórum/Kde najdu nejlepší kurzy na online marketing?

Kde najdu nejlepší kurzy na online marketing?

V dnešní digitální době se online marketing stal nedílnou součástí úspěšného podnikání a kariérního růstu. Ale jak se v tom vlastně zorientovat? S tolika možnostmi, které jsou k dispozici, je opravdu těžké vybrat ten správný kurz. Zajímalo by mě, kde jste našli ty nejlepší kurzy zaměřené na online marketing. Mám na mysli kurzy, které pokrývají různá témata jako SEO, PPC, content marketing nebo sociální sítě. Hledám něco, co mi opravdu pomůže pochopit, jak to ve světě digitálního marketingu funguje, a co mě posune dál. Myslíte si, že jsou nějaké konkrétní platformy nebo weby, které nabízejí kvalitní školení? Mohli byste doporučit nějaké osvědčené kurzy, které by skutečně stály za to? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a tipy. Také mě zajímá, jestli máte nějaké rady ohledně toho, jak si vybrat kurz tak, aby byl efektivní a přínosný? Předem díky za všechny tipy a rady, které mi mohou pomoci najít ten správný směr v online marketingu!

153 slov
1.5 minut čtení
29. 8. 2022
Jan Pavlík

Tak hele, co se týče kurzů na online marketing, tak doporučuji mrknout na pár známějších platforem. Udemy má spoustu praktických kurzů, které pokrývají všechno od SEO po PPC kampaně a často bývají za super ceny. Pak je tu Coursera, kde najdeš i kurzy od univerzit, což může být fajn, pokud chceš něco víc akademického. Skillshare taky není k zahození, tam se zaměřují na kreativní přístupy a praktické dovednosti.

Osobně jsem si oblíbil Google Digital Garage – je to zdarma a dostaneš solidní základy v digitálním marketingu. Měl jsem z toho dobrý pocit a nabral jsem hodně informací.

Když vybíráš kurz, koukni na recenze a hodnocení od ostatních studentů, to ti dost pomůže. A taky si ověř, jestli kurz obsahuje nějaké aktuální trendy, protože online marketing se hrozně rychle mění. Důležité je, aby ses cítil v pohodě s lektorem a stylem výuky. Takže hodně štěstí!

144 slov
1.4 minut čtení
23. 4. 2024
Blanka Poláková

No, nejlepší kurzy na online marketing se dají najít na různých platformách. Například Coursera nebo Udemy mají fakt širokou nabídku a většinou i dobré hodnocení. Pak je tu i HubSpot Academy, kde nabízí zdarma kurzy zaměřený na inbound marketing a SEO. Co se týče PPC, Google nabízí svoje školení, to bys mohl zvážit. Taky bych doporučil zkusit LinkedIn Learning, tam jsou fajn lekce od profesionálů z oboru.

Pokud si vybíráš kurz, tak se koukni na recenze, jestli je kurz aktuální a jestli pokrývá to, co chceš. Zkus si projít sylabus a zjistit, kdo ten kurz učí – zkušenosti lektora hrají velkou roli. Takže jo, hodně štěstí v hledání!

108 slov
1.1 minut čtení
10. 1. 2024
Jarmila Štěpánková
Succeed.cz/Články/Možnosti podnikání ve volném čase
Které online platformy nejlépe fungují pro vedlejší podnikání?Objevte nejlepší online platformy, které vám pomohou vydělávat peníze vedle vaší hlavní práce. Tento článek přináší přehled efektivních způsobů, jak z...
1000 slov
10 minut čtení
23. 3. 2022
Jana Nováková
Přečíst článek
Podobné otázky