Jaké aktivity můžu zkusit, aby se tým víc spojil online?
V poslední době se většina našich interakcí přesunula do online prostředí a já bych rád věděl, jaké aktivity můžeme vyzkoušet, abychom jako tým více zapracovali na vzájemném spojení. Je jasné, že je to důležité pro naši produktivitu i pro atmosféru v týmu, ale někdy mi přijde, že se nám nedaří vytvořit tu správnou dynamiku, když jsme všichni u počítačů a nemáme možnost se potkat osobně. Zajímalo by mě, zda někdo z vás má nějaké osvědčené tipy na online týmové aktivity, které by pomohly posílit naše vztahy. Myslím tím nejen klasické videokonference, ale třeba i hry nebo soutěže, které by nás zabavily a zároveň posílily týmového ducha. Měli jste někdy zkušenost s nějakou online hrou, která by mohla být zajímavá pro náš tým? Jak jste integraci těchto aktivit do týdenních meetingů řešili? A co třeba virtuální únikové hry nebo brainstormingové sezení – má to smysl? Zkoušel někdo udělat třeba tematické dny nebo společné vaření přes Zoom? Jaký byl efekt na týmovou spolupráci? Rád bych věděl o všem, co pomohlo vám udržet tým ve vzájemném kontaktu a motivovaném. Díky za vaše tipy!