Kde najdu zakázky jako freelancer v digitálním světě?
Mnoho lidí se v dnešní době rozhoduje jít cestou freelancingu, protože to nabízí velkou svobodu a možnost pracovat na různých projektech. Ale kde vlastně hledat zakázky? Zkoušel jsem různé platformy, jako je Upwork nebo Fiverr, ale často tam konkurence vypadá jako nepřekonatelná. Někdo mi říkal o Facebookových skupinách nebo LinkedInu, ale nejsem si jistý, jak to funguje. Jaké jsou nejlepší weby pro freelancery, kde bych mohl najít práci v oblasti digitálního marketingu, grafiky nebo třeba programování? Měl byste nějaké tipy, jak se prezentovat, aby mě klienti vůbec našli? Rád bych věděl, jestli existují i nějaké alternativní metody hledání zakázek, jako třeba networking nebo doporučení od známých. Jak moc je důležité budovat osobní značku a jak se to dá udělat? A co třeba emailový marketing – má někdo zkušenosti s oslovováním potenciálních klientů touto cestou? Myslím, že by bylo super mít nějaké konkrétní příklady a rady. Každopádně bych byl vděčný za jakékoliv zkušenosti z praxe a tipy, které mi mohou pomoci uspět v tomhle digitálním světě freelancingu.