Jak udělat e-shop hezčí na mobilu?
Představte si, že si prohlížíte svůj oblíbený e-shop na mobilu a najednou vás zarazí, jak vypadá. Všechno je tak stísněné, texty se špatně čtou a obrázky se nenačítají správně. Přemýšlím, jak udělat svůj e-shop hezčí na mobilu, aby byl atraktivnější a uživatelsky přívětivější. Co mohu udělat pro to, aby se lidé při nakupování na mobilech cítili lépe? Jaké prvky designu bych měl zvážit, aby to vypadalo moderně a lákavě? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké doporučené velikosti obrázků a písma, které by měly být pro mobilní zařízení vhodné. A co responsivní design? Mám se zaměřit na to, aby se stránky dobře přizpůsobily různým velikostem obrazovek? Co třeba barvy a kontrasty? Jaký mají vliv na uživatelskou zkušenost? Zkoušel jsem už pár změn, ale ty efekty nebyly takové, jaké jsem očekával. Jaké trendy v mobilním designu bys doporučil sledovat? Kde najdu inspiraci pro hezčí e-shop na mobilu? Zkrátka bych rád slyšel rady od někoho, kdo má zkušenosti s tímto tématem. Jaké konkrétní kroky byste doporučili k tomu, aby můj e-shop vypadal skvěle na mobilech? Děkuji za jakékoli tipy alebo rady!