Jak si efektivně rozplánovat čas mezi prací a podnikáním?
Už delší dobu se snažím najít způsob, jak skloubit běžnou práci s mým podnikáním, které bych chtěl rozjet. Každý den se cítím jako kdybych měl na sobě několik různých klobouků. Ráno vstanu, jdu do práce, tam se snažím být co nejproduktivnější, ale pak přichází večer a já se musím přepnout do režimu podnikatele. A to je právě ten problém. Mám pocit, že mi to všechno utíká mezi prsty. Jak si efektivně rozplánovat čas, abych stíhal obojí? Někdy mám pocit, že se mi to nedaří a že dělám málo jak ve své práci, tak v podnikání. Zkoušel jsem různé metody plánování času jako jsou to-do listy, kalendáře a dokonce i nějaké aplikace, ale stejně vždycky skončím s hromadou úkolů na stole, které se mi nedaří splnit. Jak se k tomu postavit? Jak si nastavit priority tak, aby ani moje zaměstnání netrpělo a zároveň abych se mohl v podnikání posunout dál? Co funguje vám? Máte nějaké tipy nebo osvědčené postupy? Rád bych slyšel, jak to děláte vy, abyste mohli věnovat čas jak svému hlavnímu zaměstnání, tak i projektům na vlastním poli. Třeba existují nějaké triky, jak si rozvrhnout týden nebo den tak, aby byl efektivní? Jaký je váš názor na delegování úkolů nebo třeba na outsourcing? Pomáhá to vůbec při takovém rozložení času? Těším se na vaše rady a zkušenosti.