Jaké technologie jsou teď nejvíc trendy pro podnikání?
Zajímá mě, jaké technologie v současnosti nejvíce ovlivňují podnikání. Slyšel jsem o umělé inteligenci a jak může zefektivnit procesy, ale co dalšího by mělo být na mém radaru? Myslím, že cloudové služby jsou důležité, ale jaké konkrétní platformy využívají úspěšné firmy? A co taková automatizace? Jak ji mohu aplikovat na malé podnikání, aby mi ušetřila čas a peníze? Rád bych slyšel i o trendech jako je blockchain a jeho potenciál v různých odvětvích. Je to opravdu něco, co každý podnikatel potřebuje sledovat? Dále mě zajímá, jak technologie jako Internet věcí (IoT) mění způsob, jakým podnikáme. Viděl jsem pár příkladů, ale bylo by fajn mít nějaké konkrétní tipy nebo příklady z praxe. Co se týče vzdělávání a rozvoje dovedností, jaké online kurzy nebo platformy byste doporučili, abych byl v obraze s těmito trendy? Vím, že se svět technologií rychle mění, takže bych rád věděl, co je aktuálně "in" a co bych měl mít na paměti při plánování budoucnosti mého podniku. Každopádně, pokud máte nějaké doporučení nebo rady, budu moc vděčný.