Jaké jsou nejlepší weby pro hledání práce v Německu?
Když přemýšlím o práci v Německu, pořád mi vrtá hlavou, jaké jsou ty nejlepší weby, kde hledat nabídky. Je jich tolik a většina z nich se zaměřuje na různé oblasti a profesní úrovně. Chtěl bych vědět, jestli někdo z vás má zkušenosti s konkrétními portály, které byste doporučili. Například, co říkáte na známé weby jako StepStone nebo Monster? Odpovídají na vaše očekávání? Funguje to tam dobře? A co třeba lokalizované stránky, jako je Indeed nebo Glassdoor? Jaké máte zkušenosti s hledáním práce přes ně? Může mi někdo říct, jestli jsou lepší nějaké specializované platformy pro určité obory, jako IT nebo zdravotnictví? Myslím si, že je důležité mít správné nástroje k tomu, abychom mohli najít to pravé místo. Taky mě zajímá, jestli se vyplatí používat sociální sítě jako LinkedIn pro hledání pracovních příležitostí. Jak moc jsou tam lidé aktivní? Četla jsem, že některá místa nabízejí i unikátní možnosti zaměstnání, které se na běžných portálech ani neobjeví. Takže pokud máte tipy na osvědčené weby nebo dokonce zkušenosti s konkrétními nabídkami a jak probíhal váš proces hledání, byla bych moc ráda za jakékoli informace. Je to pro mě důležité téma a určitě i pro další lidi hledající práci v Německu.