Jak oslovit mladé lidi na Instagramu nebo TikToku?
Zajímalo by mě, jak vlastně efektivně oslovit mladé lidi na sociálních sítích jako je Instagram nebo TikTok. Mám pocit, že dnešní generace je hodně specifická, mají úplně jiný styl komunikace a určitě i zájmy než třeba moje generace. Jaké strategie byste doporučili? Je lepší používat nějaké trendy hashtagy nebo raději vytvářet vlastní originální obsah? Jak moc se vyplatí spolupráce s influencery, když chci oslovit mladou cílovou skupinu? Co třeba videa na TikToku – myslíte, že by měla být krátká a vtipná, nebo spíš informativní a edukativní? A co Instagram Stories, jsou stále tak populární mezi mladými lidmi, nebo už je to pasé? Mám taky obavy, že pokud to s propagací přeženu, můžu je spíš odradit než přitáhnout. Jak najít ten správný balanc mezi marketingem a přirozeným přístupem? Jak důležité je reagovat na komentáře a zprávy od sledujících? Chtěl bych prostě najít způsob, jak s nimi navázat kontakt a zaujmout je, aniž bych působil jako někdo, kdo se snaží jen prodat něco, co vlastně nechtějí. Díky za jakékoliv tipy alebo zkušenosti!