Jaké aplikace doporučujete na sledování úkolů v malém týmu?
Sledování úkolů v malém týmu je pro mě vždycky taková výzva. V poslední době jsme s kolegy začali řešit, jak efektivně organizovat naši práci, aby nám nic neuteklo a abychom byli schopní se lépe koordinovat. Zkoušeli jsme různé metody, od papírového plánování po tabule, ale zjistili jsme, že v digitální době by možná stálo za to zainvestovat do nějaké aplikace. Já osobně jsem slyšel o několika populárních nástrojích, jako je Trello nebo Asana, ale nevím, jestli jsou pro nás ty pravé. Někdo říkal, že Jira je skvělá pro technické týmy, ale my nejsme programátoři, takže to asi nebude ono. Jaké máte zkušenosti s aplikacemi na sledování úkolů? Která je podle vás nejvhodnější pro malý tým? Jaký je váš názor na funkce jako sdílené kalendáře nebo notifikace? Je lepší mít vše na jednom místě nebo je dobré kombinovat různé nástroje? A co user-friendly rozhraní? To je pro mě důležité, protože nechci trávit čas učením se složitým systémům. Budu moc rád za vaše tipy a rady, protože chci, abychom se mohli soustředit hlavně na práci a ne na organizaci. Děkuji všem za pomoc!