Succeed.cz/Fórum/Jaké online nástroje doporučujete pro plánování projektových schůzek?

Jaké online nástroje doporučujete pro plánování projektových schůzek?

Mám na srdci otázku ohledně plánování projektových schůzek, protože s tím mám poslední dobou trochu potíže. Když se snažím organizovat schůzky se svým týmem, často narazím na problémy s dostupností jednotlivých členů nebo s tím, že je těžké najít společný čas. Slyšel jsem, že existuje spousta nástrojů, které by mi mohly usnadnit život, ale nevím, které z nich jsou opravdu efektivní a užitečné. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy na online platformy nebo aplikace, které by mohly pomoci s plánováním těchto schůzek. Třeba něco jako kalendáře nebo aplikace pro plánování času? Jaké funkce byste doporučili hledat v těchto nástrojích? A co přímo používáte vy ve svém podnikání? Vím, že některé nástroje umožňují synchronizaci s kalendáři a posílání upomínek, což by bylo skvělé, ale nevím, co je nejlepší volba. Rád bych slyšel vaše zkušenosti a názory, abych se mohl lépe rozhodnout. Děkuji!

142 slov
1.4 minut čtení
31. 12. 2024
Daniel Kroupa

Při plánování schůzek se mi osvědčilo pár nástrojů. Zkus třeba Doodle, ten je super na zjištění dostupnosti celého týmu. Vytvoříš tam anketu a všichni si vyberou časy, co jim vyhovují. Další dobrá volba je Calendly, to je fajn, protože se ti to automaticky synchronizuje s tvým kalendářem, takže vidíš jen volné termíny. Můžeš tam nastavit i různé typy schůzek a trvání. Pak je tu ještě Google Calendar, kde můžeš snadno sdílet události a posílat pozvánky. Co se týče funkcí, určitě koukej po synchronizaci s kalendáři a připomínkách, to by ti mělo hodně ušetřit čas. Já osobně používám Doodle a Google Calendar a zatím spokojenost.

105 slov
1.1 minut čtení
17. 1. 2025
Stanislav Hradil

Nástrojů na plánování schůzek je fakt hodně. Osobně bych doporučil Doodle, ten je super na hledání společného času pro všechny. Jen pošleš odkaz a lidi si vyberou, kdy se jim to hodí. Pak je dobrý Google Kalendář, ten se dá snadno synchronizovat s ostatními kalendáři a má možnost posílat upomínky, což je fajn. Další možností je Calendly, ten se hodí pokud pravidelně plánuješ schůzky, protože umožňuje nastavit volné časy a lidi si můžou rovnou zarezervovat slot. Zkrátka hledat něco s jednoduchým rozhraním a funkcí synchronizace, aby se ti ušetřil čas. S těmahle nástrojema bys měl mít méně problémů s dostupností týmu.

101 slov
1 minut čtení
17. 1. 2025
Marie Dobiášová
Succeed.cz/Články/Tipy pro podnikatele
Které digitální nástroje usnadňují řízení projektů pro malé týmy?Objevte efektivní digitální nástroje, které zjednodušují spolupráci a zvyšují produktivitu v malých týmech v oblasti řízení projektů.
1000 slov
10 minut čtení
10. 12. 2024
Markéta Hájková
Přečíst článek
Podobné otázky