Jak vylepšit svůj web, aby zákazníci zůstali déle?
Mám web a snažím se na něm prodávat své produkty/služby, ale mám pocit, že se zákazníci moc dlouho nezdrží. Jaké by mohly být důvody, že návštěvníci odcházejí hned po pár vteřinách? Zajímalo by mě, jaké konkrétní prvky by mohly pomoci zlepšit uživatelskou zkušenost, aby lidé trávili více času na stránkách. Myslím, že design je důležitý, ale co dalšího? Napadá mě, jestli by pomohly třeba nějaké interaktivní prvky nebo kvalitní obsah, který by lidi zaujal. Mám také obavy o rychlost načítání stránek – jak moc to ovlivňuje to, jak dlouho se zákazníci zdrží? Nenašel jsem zatím žádné konkrétní tipy, které by opravdu fungovaly. Měli byste nějaké osvědčené rady nebo praktické tipy na to, co vše zahrnout na web, abychom zvýšili jeho atraktivitu a motivovali lidi k prozkoumání víc než jen domovské stránky? Co třeba používání videí nebo blogových příspěvků? Je to něco, co opravdu dává smysl? Hledám jakékoli nápady a zkušenosti od ostatních podnikatelů nebo marketérů, kteří to už zkusili a mají úspěch. Jak vlastně přimět lidi, aby se na webu cítili pohodlně a chtěli se vracet? Poradíte mi?