Co mohu udělat pro zvýšení prodeje přes e-shop?
Zdravím všechny, mám e-shop a poslední dobou jsem si všiml, že prodeje nejsou tak silné, jak bych si představoval. Přemýšlím, co všechno bych mohl udělat pro to, aby se mi podařilo zvýšit prodeje a přilákat více zákazníků. Zkoušel jsem už pár věcí jako úpravu webu nebo různé akce, ale pořád to není ono. Napadlo mě, že by možná pomohla lepší optimalizace pro vyhledávače, ale nejsem si jistý, jestli je to opravdu ta správná cesta. Co si myslíte o využití sociálních sítí? Mám pocit, že se tam hodně lidí pohybuje a mohlo by to přitáhnout nové zákazníky. Myslíte, že je dobrý nápad investovat do reklamy na Facebooku nebo Instagramu? A co třeba influencer marketing? Je to osvědčená metoda, nebo je to spíš risk? Také se mi zdá důležité mít kvalitní zákaznickou podporu, protože spokojenost zákazníků může hrát velkou roli v opakovaných nákupech. Jaké máte zkušenosti s tímto tématem? Co byste doporučili udělat jako první krok k tomu, abych zlepšil prodeje? Byl bych vděčný za jakékoli tipy a rady, co funguje a co naopak ne. Díky!