Jak můžu bez nákladů zvednout prodeje v e-shopu?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo nějaké tipy nebo triky, jak zvýšit prodeje v mém e-shopu, aniž bych musel investovat do reklamy nebo jiných nákladných služeb. Mám několik produktů, které se mi zdají dobré, ale jaksi se to neprodává tak, jak bych chtěl. Myslím, že každá koruna se počítá a nechci přijít o peníze za marketingové kampaně, které nemusí přinést výsledky. Přemýšlel jsem o tom, jak využít sociální sítě víc efektivně – napadlo mě třeba založit Instagram profil nebo Facebook stránku a tam sdílet fotky produktů a nějaké příběhy okolo nich. Ale je to opravdu ta správná cesta? Co třeba zapojení do různých online skupin nebo fór? Mohlo by pomoci sdílet názory na své výrobky? A co osobní doporučení od přátel? Jak motivovat lidi, aby o mém e-shopu mluvili a doporučili ho dál? Dále by mě zajímalo, jestli je dobrý nápad zapojit se do různých soutěží nebo giveaway na sociálních sítích. Myslíte si, že to může zvýšit povědomí o značce? A co SEO optimalizace? Mám vůbec šanci něco udělat bez placených služeb? Každý tip je vítaný, budu rád za jakékoli rady od zkušenějších! Děkuji!