Co mám udělat, když se mi cíle zdají příliš ambiciózní?
Nedávno jsem se zamyslel nad svými cíli a musím říct, že se mi zdají fakt šíleně ambiciózní. Mám v plánu rozjet vlastní podnikání, ale občas si říkám, jestli to není trochu moc. Připadá mi jako byste potřebovali mít neskutečné množství zkušeností a znalostí, abyste vůbec mohli začít. Všichni ti úspěšní lidé, které sleduju na sociálních sítích, vypadají, že mají všechno pod kontrolou a já se cítím trošku ztraceně. Co vlastně dělat v takové situaci? Jak zjistit, jestli jsou moje cíle reálné nebo jestli je to jen nějaký bláznivý sen? Mám pocit, že bych si měl stanovit nějaké menší cíle, ale nevím jak na to. Máte někdo tipy, jak si rozdělit velké ambice na menší kroky? Jak si udržet motivaci, když mám pocit, že je to všechno nad moje síly? Přemýšlím taky o tom, jestli je lepší se pustit do něčeho menšího a postupně růst, nebo prostě skočit do toho po hlavě a doufat v to nejlepší. Narazil jsem na spoustu informací o plánování a strategii, ale jak poznat ten správný směr? Může být někdy dobré mít vysoké cíle a jindy ne? Jak se s tím vyrovnat?