Jak si lépe rozvrhnout čas během pracovního týdne?
V poslední době se cítím, jako bych stále běžel za časem a nikdy ho neměl dost. Pracovní týdny jsou plné schůzek, termínů a úkolů, které se na mě valí ze všech stran. Zkouším různé metody, jak si organizovat den, ale i tak mám často pocit, že se nic nezvládnu. Ráno vstanu, vypiju kávu a hned mám hlavu plnou úkolů, které mě čekají. Neumím si pořádně naplánovat den tak, aby mi zbyl i čas na odpočinek a volno. Mám pocit, že se utápím v práci a zapomínám na důležité věci jako rodina nebo koníčky. Jak vlastně správně rozvrhnout čas? Existují nějaké osvědčené techniky nebo aplikace, které by mi mohly pomoci lépe si uspořádat pracovní týden? Jak zvládnout multitasking, když je toho tolik najednou? Co třeba plánování dopředu na víkend? Jak si udělat efektivní to-do list a co s úkoly, které se neustále přesouvají do dalších dní? A co motivace? Jak si udržet energii a chuť do práce, když je toho tolik? Věřím, že v této komunitě je spousta lidí s podobnými zkušenostmi, tak by mě zajímalo, jak to děláte vy. Jaké máte tipy na zlepšení time managementu v pracovním týdnu?