Co by mělo být v mém portfoliu, abych přitáhl klienty?
Zdravím všechny, mám takovou otázku ohledně portfolia. Přemýšlím, co všechno bych měl zahrnout do svého portfolia, abych přitáhl více klientů. Chci, aby to vypadalo profesionálně a aby se lidem opravdu líbilo. Zajímalo by mě, jestli byste doporučili nějaké konkrétní projekty nebo typy prací, které by měly být určitě součástí portfolia. Jaké práce by měly být vidět na první pohled? Mám se zaměřit spíš na kvalitu nebo kvantitu? Co třeba ukázat nějaké úspěšné projekty, na kterých jsem pracoval, nebo bych měl raději přidat i nějaké osobní projekty? A co reference od klientů? Myslíte, že jsou důležité a jak je mám nejlépe prezentovat? Také mě zajímá, zda bych měl mít nějakou sekci s mými dovednostmi a zkušenostmi nebo raději zaměřit vše na vizuální stránku věcí. Jakou roli hraje estetika portfolia v získání nových klientů? Jaké platformy jsou nejlepší pro prezentaci portfolia? Je lepší mít vlastní webové stránky nebo využít specializované služby? Chtěl bych znát vaše názory a tipy na to, co všechno by nemělo chybět v mém portfoliu. Děkuji za jakoukoli radu!