Proč se mi nedaří dostat na vyšší pozici v práci?
Už delší dobu přemýšlím o tom, proč se mi nedaří postoupit na vyšší pozici v práci. Dělám všechno, co se od mě očekává, snažím se být pro tým užitečný, ale přesto mám pocit, že jsem zůstal někde zaseknutý. Možná je to tím, že neznám správné lidi nebo se prostě nedokážu prodat tak, jak bych měl. Mám za sebou několik let zkušeností a na své práci si dávám záležet, ale když vidím, jak někteří kolegové postupují rychleji, začínám mít pochybnosti. Jak to mohu změnit? Měli byste nějaké tipy, jak zvýšit své šance na povýšení? Zajímalo by mě také, jestli je důležité mít nějaké speciální dovednosti nebo certifikace, nebo jestli se dá vše zvládnout i bez nich. Měl bych se více zapojovat do projektů a ukazovat vedení, co umím? Dávám si pozor na to, abych byl viditelný v týmu, ale zdá se, že to nestačí. Je dobré hledat podporu u nadřízených a ptát se jich na zpětnou vazbu ohledně mého výkonu? Co si o tom myslíte? Jaké jsou vaše zkušenosti s povyšováním a jaké faktory podle vás hrají klíčovou roli v kariérním růstu? Snažím se najít cestu ven z této stagnace a jakýkoli názor by mi mohl hodně pomoci.