Kde hledat inspiraci pro podnikání v digitálním světě?
Jsem na začátku své podnikatelské cesty a úplně netuším, jak začít. Mám spoustu nápadů, ale nevím, kde hledat inspiraci pro to, co by mohlo fungovat v dnešním digitálním světě. Představa, že bych měl vytvořit něco unikátního, mě dost často paralyzuje a tak se snažím najít nějaké zdroje nebo tipy, které by mi mohly poskytnout nový pohled na věc. Kde byste doporučili hledat inspiraci? Myslíte si, že je dobré sledovat trendy na sociálních sítích jako Instagram nebo TikTok? Nebo je lepší obrátit se na specializované blogy a webové stránky zaměřené na podnikání a marketing? Jak moc je důležité sledovat konkurenci a jejich strategie? Co třeba networking a setkání s lidmi z oboru – přináší to nějaké zajímavé nápady? Měli jste někdo zkušenost s podívanou na online kurzy či webináře? Jaké platformy byste doporučili pro získání nových znalostí a inspirace? Přemýšlím taky o tom, jestli je dobré se podívat na úspěšné startupy nebo příběhy podnikatelů – může to přinést něco užitečného? Jaké máte tipy na knihy nebo podcasty, které vás inspirovaly? Děkuji za všechny rady!