Jak najít skryté investiční příležitosti v realitním trhu?
Zajímá mě, jak se vlastně dají najít skryté investiční příležitosti v realitním trhu, protože slyším spoustu lidí, jak úspěšně investují do nemovitostí a vydělávají na tom slušné peníze. Vím, že většina lidí hledá hlavně hotové projekty nebo byty k prodeji, ale co když je tu něco víc? Jaké jsou techniky, které mohu použít, abych objevil tyto skryté poklady, které nejsou na očích a nedostanu se k nim jen tak snadno? Slyšel jsem o různých metodách, jako je sledování trendů ve čtvrtích, kde se očekává rozvoj nebo obnova, ale nevím přesně, jak to udělat. Co byste doporučili? Jaké jsou platformy nebo nástroje, které by mi mohly pomoci s tímto hledáním? A co třeba oslovování místních realitních agentů nebo vyhledávání na sociálních sítích? Je něco, na co bych si měl dávat pozor při hodnocení těchto skrytých příležitostí? Mám pocit, že se může jednat o velmi výnosné investice, pokud najdu správnou cestu. Jak začít a na co se zaměřit? Jaké zkušenosti máte vy s hledáním investic v realitách? Jaké tipy byste mi dali pro začátek?