Jak se zbavit strachu z povýšení v práci?
Jsem na vážkách, protože se ve firmě šušká o možném povýšení a já mám z toho čím dál větší strach. Mám obavy, že na to prostě nebudu stačit. Co když moje dovednosti nejsou dostatečné? Co když selžu a zklamu nejen sebe, ale i své kolegy a nadřízené? Nejde jen o to, že bych měla převzít více odpovědnosti, ale také se obávám, jak na mě budou lidé nahlížet. Všichni víme, jak to chodí v kancelářském prostředí, každý si umí představit, co se může stát, když vám něco nevyjde. Jak se vlastně zbavit těchto obav? Myslím si, že je to normální pocit, ale nevím, jak s ním bojovat. Hledám nějaké rady nebo techniky, které by mi mohly pomoci překonat strach z povýšení. Zajímalo by mě také, jestli někdo z vás měl podobné pocity a jak je zvládal. Jak se vypořádat s tím tlakem a očekáváním? Existují nějaké tipy na přípravu na pohovor nebo na první dny na nové pozici? Chtěla bych se cítit sebevědoměji a naučit se vidět pozitivní stránky této změny. Je nějaký způsob, jak přetvořit strach na motivaci? Budu vděčná za každou radu nebo zkušenost, protože teď se cítím jako ve slepé uličce a potřebuji nějaký směr.