Jak hledat odborníka na podnikatelský stres?
Zdravím všechny, mám docela velký problém a vůbec nevím, jak na to. Pracuji na svém podnikání už nějakou dobu a v poslední době jsem si uvědomil, že ten stres, co se kolem toho točí, mě fakt začíná přemáhat. Zkoušel jsem různé metody, ale nic na mě nezabírá tak, jak bych potřeboval. Chtěl bych najít někoho, kdo se vyzná v podnikatelském stresu a kdo by mi mohl pomoci najít nějakou cestu ven z této situace. Jenže jak vlastně začít hledat takového odborníka? Mám se obrátit na psychologa, který se specializuje na podnikatele, nebo raději vyhledat kouče zaměřeného na stres? Jaké jsou vlastně rozdíly mezi těmito profesemi? A kde takového odborníka vůbec hledat? Myslíte, že má smysl procházet internetové fóra, nebo jsou lepší doporučení od známých? Někdo mi říkal, že existují i specializované platformy pro hledání koučů a terapeutů, ale nevím, které by mohly být dobré. Kolik takové služby obvykle stojí? Měl bych také zvážit online konzultaci, nebo je lepší osobní setkání? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto tématem? Vím, že to může být citlivá záležitost, ale opravdu bych rád slyšel názory těch, kteří se s tímto problémem už setkali. Jakým způsobem jste našli pomoc pro sebe? Děkuju moc za jakékoli tipy a rady!