Jak začít budovat osobní značku na sociálních sítích?
Osobní značka dneska hraje obrovskou roli, zvlášť když se podíváte na sociální sítě, jako je Instagram, LinkedIn nebo TikTok. Ale jak vlastně začít? Mám pocit, že v dnešní době je to pro hodně lidí velká neznámá. Jsou nějaké konkrétní kroky, jak se dostat do povědomí ostatních? Jak vybrat správnou platformu? Vždycky jsem přemýšlel o tom, co vlastně chci sdílet a jak to udělat, aby se lidé zajímali. Myslíte si, že je důležité mít nějaký jasný plán nebo strategii? A co takhle autenticita – jak moc se jí mám řídit? Dává smysl ukazovat jen pozitivní stránky nebo je dobré občas být i otevřený a sdílet své neúspěchy? Co si myslíte o tom, jak důležitý je vizuální obsah? Je lepší investovat do kvalitních fotografií nebo videí, nebo stačí něco jednoduchého a osobního? Jak často bych měl postovat? Domníváte se, že častější příspěvky vedou k většímu zájmu? A co hashtagy – používáte je, nebo si myslíte, že je to zbytečné? Zajímalo by mě také, jestli je dobré spolupracovat s dalšími influencery nebo značkami. Jak takové partnerství vzniká a co z toho může plynout pro moji značku? Proč je důležité budovat komunitu kolem své značky? Chtěl bych slyšet názory těch, kteří už mají nějakou zkušenost s vytvářením osobní značky na sociálních sítích. Jaké byly vaše začátky a co byste poradili někomu, kdo s tím teprve začíná?