Co je nejdůležitější pro úspěch mé online osobní značky?
Přemýšlím o tom, co všechno je potřeba, abych mohl vybudovat úspěšnou online osobní značku. V dnešní době je to rozhodně důležité, protože každý druhý má nějakou tu značku na sociálních sítích nebo vlastním webu. Ale co vlastně znamená mít úspěšnou osobní značku? Je to jen o tom mít hezký profil a pár sledujících, nebo je to mnohem víc? Zajímalo by mě, co si myslíte, že jsou ty klíčové prvky, které by měly být součástí každé úspěšné online prezentace. Měli bychom se zaměřit na autenticitu a to, jak moc jsme sami sebou? Nebo je důležitější mít promyšlenou strategii a marketingový plán, aby nás lidé vůbec našli? A jak se vypořádat s konkurencí, která je v online světě obrovská? Co například obsah, který sdílíme? Jaký typ obsahu zabírá a jak často bychom měli publikovat? Je lepší mít méně kvalitního obsahu nebo více průměrného? A co SEO a klíčová slova? Jak moc by nás měly zajímat technické aspekty jako optimalizace a analýzy návštěvnosti? Jestliže chci, aby si mě lidé pamatovali a vraceli se ke mně, co bych měl dělat jinak než ostatní? Mohli byste mi prosím poradit, na co se zaměřit jako první? Co je pro vás ve vašich zkušenostech s budováním osobní značky nejdůležitější?