Succeed.cz/Fórum/Jak začít s plánováním cílů pro svou kariéru?

Jak začít s plánováním cílů pro svou kariéru?

V poslední době jsem se zamyslel nad tím, jak moc je důležité mít jasně definované cíle, pokud jde o kariéru. Někdy mám pocit, že se jen tak plácám životem a nevím, kam vlastně směřuji. Rád bych se zeptal, jak vlastně začít s plánováním cílů pro svou kariéru? Co všechno bych měl vzít v úvahu? Mám si udělat nějaký seznam? Jak detailní by ten plán měl být? Myslím, že se trochu bojím toho, že si nastavím cíle, které pak nebudu schopen splnit. Vím, že je důležité mít SMART cíle, ale jak to vlastně převést do praxe? Jak se vyhnout tomu, aby mě to po čase přestalo bavit nebo abych nedostal pocit, že jsem v zajetí těchto cílů? Taktéž by mě zajímalo, jestli je dobré mít jak krátkodobé, tak dlouhodobé cíle, a pokud ano, jak je rozdělit a plánovat. Jak často bych měl revidovat své cíle a přizpůsobovat je aktuální situaci? A co když se moje zájmy změnily? Jak to reflektovat v mých plánech? Zkrátka hledám nějaké praktické tipy a rady od lidí, kteří už s tímto mají zkušenosti. Jak jste začínali vy a co vám pomohlo najít správnou cestu ve vaší kariéře?

191 slov
1.9 minut čtení
27. 6. 2024
Eva Kopalová

Začít s plánováním kariéry je fajn krok. Určitě si udělej seznam svých zájmů a schopností, to ti dá představu, co tě baví a v čem jsi dobrej. Pak si můžeš stanovit krátkodobé cíle, třeba na půl roku, a dlouhodobé, co chceš dělat za 5 let. Zkus použít SMART – cíl musí být konkrétní, měřitelný, dosažitelný, relevantní a časově vymezený.

Nebuď moc přísnej, cíl můžeš změnit, když zjistíš, že ti to už nevyhovuje. A pravidelně si to reviduj, zkus to třeba jednou za čtvrt roku. Pokud se tvé zájmy změní, neboj se upravit plány. A hlavně nezapomeň na odpočinek a zábavu, abys nebyl v zajetí svých cílů. Hlavně si to užívej a neboj se experimentovat.

113 slov
1.1 minut čtení
17. 1. 2025
Andrea Pavlíková

Jasně, plánování kariérních cílů je fakt důležitý. Hlavně začni tím, že si ujasníš, co tě baví a co chceš dělat. Seznam je super nápad, zkus si napsat jak krátkodobé, tak dlouhodobé cíle. Krátkodobé by měly být něco jako "chci se naučit nový skill za půl roku" a dlouhodobé spíš "chci být manažerem do pěti let".

Měj na paměti SMART kritéria – cíl musí být specifický, měřitelný, dosažitelný, relevantní a časově vymezený. Ale neboj se, když si nastavíš cíle, co se ti pak nebudou zdát realistické, můžeš je vždycky upravit.

Co se týče revize cílů, doporučuji to dělat třeba jednou za půl roku. Zjistíš, co ti funguje a kde máš mezery. Když se tvoje zájmy změní, klidně si přehodnoť plány a přizpůsob je aktuální situaci. A to "uvíznutí" v cílech? Třeba přidávej nové projekty nebo výzvy, aby sis udržel motivaci. Zkus se obklopit lidmi s podobnými cíli nebo se připojit k nějakým skupinám, to ti může dodat energii a inspiraci. Držím palce!

161 slov
1.6 minut čtení
16. 11. 2023
Marcela Balounová
Succeed.cz/Články/Osobní rozvoj
Jak si nastavit cíle pro osobní růst a úspěch v pracovním životěPrůvodce metodou SMART a dalšími technikami pro efektivní stanovování dosažitelných cílů, které vám pomohou dosáhnout osobního růstu a pracovního úspě...
1000 slov
10 minut čtení
1. 1. 2020
Lucie Černá
Přečíst článek
Podobné otázky