Jak poznám, že je mentor dobrý pro moji kariéru?
Když se snažím posunout svou kariéru na další úroveň, často přemýšlím o tom, jak velkou roli může hrát mentor. Ale jak vlastně poznat, že ten, kdo se má stát mým mentorem, je skutečně ten pravý? Jaké znaky nebo vlastnosti by měl mít dobrý mentor, abych si mohl být jistý, že mi pomůže dosáhnout mých cílů? Mám se soustředit na jeho zkušenosti v oboru, nebo je důležitější jeho způsob komunikace a to, jak mě motivuje? Je lepší hledat někoho s podobným zaměřením jako já, nebo může být prospěšné mít někoho z úplně jiného segmentu? A co když se zdá, že mentor má skvělé výsledky s ostatními, ale já se necítím dostatečně motivovaný nebo inspirovaný? Jak bych měl vyhodnotit vztah a zjistit, jestli je pro mě opravdu přínosný? Vím, že dobrý mentor by měl mít určité dovednosti a měl by umět naslouchat a poskytovat konstruktivní zpětnou vazbu, ale co když mám pocit, že se naše styly příliš neshodují? Existují nějaké konkrétní otázky, které bych mohl položit při prvním setkání, abych zjistil, zda je to ten pravý člověk pro mě? Jaké signály bych měl brát v úvahu během našeho společného času? Myslím si také, že důležité je mít nějakou osobní chemii – ale jak ji vlastně hodnotit? Máte někdo osobní zkušenost s tím, co vás vedlo k tomu považovat svého mentora za správného pro vaši kariérní dráhu? Jaké byly klíčové momenty nebo rozhodnutí, která vás přesvědčila? Zajímalo by mě i to, jestli je možné mít více mentorů najednou a jak to může ovlivnit můj rozvoj. Co si o tom myslíte?