Co se mám ptát při prvním setkání s mentorem?
Když se chystám na první setkání s mentorem, cítím se trochu nervózní a přemýšlím, co všechno bych měl vědět. Jaké otázky by měly být na mém seznamu? Je dobré začít tím, jakou má mentor zkušenost v oboru, nebo je lepší se nejdřív zeptat na jeho osobní příběh? Jak se dostal tam, kde je teď? Měl bych se ptát na konkrétní dovednosti, které bych si měl osvojit, či raději prozkoumat jeho názory na trendy v oboru? Co když nevím, jaká témata vlastně zajímají i mě? Mám mu říct o svých cílech nebo je lepší nechat ho, ať mě pozná sám, a až pak se k nim dostanu? Jak moc detailní by moje otázky měly být? Měl bych se zeptat na doporučení knih nebo kurzů, které by mi mohly pomoci v mé kariére? A co třeba informace o networkingových příležitostech, má cenu zmiňovat i to? Zajímalo by mě také, jaké chyby udělal on sám na začátku své kariéry a co by mi doporučil vyvarovat se. Jakou roli hraje osobní branding a marketing v dnešním světě podnikání? Vlastně, je dobré ptát se na to, jak si udržet motivaci při překonávání překážek? Co když se chci zeptat na jeho pohled na rovnováhu mezi pracovním a osobním životem? A co takhle ptát se na to, jak sledovat svůj pokrok a jak si stanovit realistické cíle? Je v pořádku zajímat se o to, jaký styl leadershipu preferuje a jaké metody úspěšně používá ve své praxi? Těch otázek je tolik! Jak si to všechno uspořádat, abychom nezapomněli na nic důležitého?