Proč je důležité mít mentora, když začínám podnikat online?
Když se rozhodnu vstoupit do světa online podnikání, cítím se často ztracený. Je toho tolik na učení, od marketingu přes správu financí až po technické dovednosti. Často se ptám, proč je tak důležité mít mentora v této fázi. Můj kamarád říká, že mentor může poskytnout cenné rady a zkušenosti, ale co to vlastně obnáší? Jak mi může někdo, kdo už si prošel těmi začátky, pomoci vyhnout se chybám, které oni udělali? Mám obavy, že bez nějakého vedení bych mohl ztratit motivaci nebo se dostat do slepé uličky. Myslím si, že mít někoho na koho se mohu obrátit s otázkami, jak správně nastavit své podnikání nebo jak efektivně oslovit cílovou skupinu by pro mě mohlo znamenat velký posun vpřed. Zajímalo by mě také, jaké konkrétní výhody mi mentor může nabídnout. Pomůže mi třeba s networkingem nebo mi otevře dveře k novým příležitostem? Jak vlastně najít toho správného mentora a co bych měl očekávat od našeho vztahu? Vím, že úspěšní podnikatelé často zdůrazňují důležitost mentorství, ale jak to přesně funguje v praxi? Rozhodně bych chtěl slyšet názory a zkušenosti ostatních, kteří už v online podnikání nějakou dobu působí.