Co dělat, když ztrácím víru v úspěch během těžkých časů?
Jsem teď v takovém období, kdy mám pocit, že se všechno kolem mě hroutí. Vlastně už delší dobu bojuju s tím, že se mi nedaří dosáhnout svých cílů a sny, které jsem si stanovil. Čím víc se snažím, tím víc se zdá, že všechno jde proti mně. Ztrácím víru v úspěch, a to mě hrozně frustruje. Nejde jen o to, že bych měl nějaké menší neúspěchy nebo selhání, ale spíš je to jakýsi pocit beznaděje. Když se podívám na lidi kolem sebe, vidím, jak někteří z nich rostou a dosahují úspěchů, zatímco já se cítím jako ve slepé uličce. A teď nevím, co dál. Jak zvládnout tyto těžké časy a znovu najít motivaci? Jak se vypořádat s tím pocitem selhání a nedostatečnosti? Přemýšlím, jestli je normální mít takové pochybnosti, nebo snad dělám něco špatně? Co byste doporučili lidem jako jsem já, kteří se snaží udržet víru v úspěch, i když čelí těžkostem? Jaké tipy nebo strategie byste navrhli pro překonání těchto krizí? Mám pocit, že potřebuju nějaký způsob, jak si znovu nastavit myšlení a najít sílu pokračovat dál.